Mesaj Lun Oct 08, 2012 3:35 pm

Informare VIA din 08.10.2012

Avand in vedere solicitarile primite din partea unor institutii participante, si pentru a extinde accesul studentilor la activitatile de consiliere din cadrul proiectului, la sectiunea Modalități de înscriere în proiect - Reguli de acceptare din Ghidul de Selectie,se revine asupra punctului 3, care se modifica dupa cum urmeaza:

3. „Elevii selectaţi vor fi încadraţi în ultimii 2 ani de învăţământ, iar studenţii în ultimul an – ciclul de licenţă, în anul şcolar 2012-2013, în funcţie de specificul fiecărei instituţii, în proporţie egală la nivel de instituţie. În acest sens, se recomandă comunicarea între experţii selectaţi la nivel de instituţie pentru a se decide distribuţia grupului ţintă”

Se modifica si devine:
3. Elevii şi studenţii (ciclul de licenţă) selectaţi vor fi încadraţi în ultimii 2 ani de învăţământ, în anul şcolar 2012-2013, în funcţie de specificul fiecărei instituţii, în proporţie egală la nivel de instituţie. În acest sens, se recomandă comunicarea între experţii selectaţi la nivel de instituţie pentru a se decide distribuţia grupului ţintă.

Versiunea actualizata a Ghidului de selectie se regaseste in arhiva:
Informare 08.10.2012.rar
(675.11 KiB) Descărcat de 1845 ori
Anunturile de selectie se vor actualiza corespunzator.

Va multumim pentru cooperare si pentru feedback-ul constructiv.