Pagina 1 din 1

Informare VIA din 03.10.2012

MesajScris: Joi Oct 04, 2012 10:53 am
de Ana
Aici regasitia Ghidul de Selectie a grupului tinta si documentele necesare pentru selectie. De asemenea atasam un model general de anunt de selectie pe care avem rugamintea de a-l afisa, in forma transmisa, pe mail, sau intr-o alta forma, dupa cum se doreste, in loc vizibil in cadrul institutiei. Facem precizarea ca toate documentele necesare selectiei vor fi publicate pe site-ul proiectului http://www.via-consiliere.ro, in format editabil. De asemenea, documentele enumerate in Ghidul de Selectie (de la punctul 1 la punctul 5) au fost tiparite si vor fi transmise fiecarei institutii, cel tarziu saptamana viitoare, prin curierat rapid (FAN COURIER), impreuna cu Manualul de Consiliere, unde acesta nu a fost distribuit. Daca aveti in vizor elevi/studenti in vederea includerii in grupul tinta, pot fi folosite ca documente justificative atat cele transmise pe mail, in folderul Documente selectie grup tinta, daca exista posibilitatea listarii acestora, cat si cele in forma tiparite, transmise de Profiles prin curier. Nu este necesar sa utilizati exclusiv documentele tiparite, acestea fiind identice.

Tot prin curierat vom transmite, probabil saptamana viitoare brosuri, pliante, afise si asemenea produse necesare pentru derularea activitatilor de informare si promovare in cadrul institutiei.

As dori sa fac precizarea foarte importanta ca, declararea grupului tinta in sistemul de gestionare POSDRU (ActionWeb) este finala, si eventualitatea propunerii in cadrul grupului tinta a unei persoane care a participat sau participa la alte activitati similare, finantate prin POSDRU, poate fi constatata doar la momentul declararii, va rugam sa aveti in vedere indeplinirea celor 2 criterii minime de selectie conform anuntului de selectie. Pentru includerea unei persoane in grupul tinta si declararea acesteia, este necesar sa primim toate documentele solicitate, cel putin in forma scanata, pentru a le verifica. Aceasta este de asemenea o recomandare facuta de Organismul Intermediar CNDIPT, organism care gestioneaza si monitorizeaza proiectul VIA.

O ultima rugaminte este adresata persoanei de contact. Avand in vedere angajamentele asumate prin cererea de finantare si a reglementarilor legate de POSDRU este necesara completarea, semnarea si retransmiterea Angajamentului de participare, la nivel de institutie, in 2 exemplare originale, una exemplar pentru institutie si unul pentru Profiles.

Documentele necesare selectie grupului tinta:
Documente selectie grup tinta.rar
Fisier arhivat WINRAR
(1.8 MiB) Descărcat de 2551 ori


Documente de lucru experti locali:
In atentia domnilor profesori.rar
Fisier arhivat WINRAR
(1.32 MiB) Descărcat de 1803 ori


Angajament de participare institutie:
Pentru institutie.rar
Fisier arhivat WINRAR
(338.01 KiB) Descărcat de 1730 ori


Va multumim pentru colaborare si va dorim o zi superba in continuare,